אורחים
כל הנכסים בצור, South Governorate, לבנון

El Boutique Hotel

מלון 4 כוכבים בצור עם 2 ברים/טרקלינים ומסעדה

  • ארוחת בוקר קונטיננטלית חינם, אינטרנט אלחוטי חינם וחניה חינם
החל מ-
₪525

הגבלות החלות על הנסיעה שלכם

ביעד זה עשויות להיות מגבלות נסיעה בעקבות נגיף הקורונה, כולל מגבלות ספציפיות על לינה. אנא בדקו את כל ההמלצות הלאומיות, המקומיות והבריאותיות בנוגע ליעד הזה לפני שאתם מזמינים.

גלריית תמונות

  • ארוחה בחוץ
  • ארוחה בחוץ
  • סוויטת ג'וניור - נוף מהמרפסת
  • סווויטת ירח דבש, מיטת קינג - חדר רחצה
  • ארוחה בחוץ
ארוחה בחוץ. תמונה ⁦1⁩ מתוך ⁦49⁩.
1 / 49ארוחה בחוץ
Kharab st, Old City, Seaside, צור, לבנון
8.6.נפלא.
  • The best hotel on the town with amazing view😀😀😀

    13 מרץ, 2022

  • Service was good Place was clean But they didn’t have hot water in the rooms!? It was a…

    13 נובמבר, 2021

צפו בכל 21 חוות הדעת

נוהלי בריאות ובטיחות משופרים

נכס זה מודיע שפעולות ניקיון ובטיחות האורחים משופרות מתבצעות נכון לעכשיו.
  • הנכס מנוקה באמצעות חומרי חיטוי
  • הצוות לובש ציוד מגן אישי
  • הנכס אישר שהוא מטמיע כעת פעולות ניקוי משופרות
  • מגנים החוצצים בין האורחים לבין הצוות באזורי התקשורת העיקריים
  • ננקטים צעדי ריחוק חברתי בנכס
  • ישנה אפשרות לקבל מזון העטוף בנפרד
  • חומר לחיטוי הידיים מסופק לאורחים בחינם
  • ארוחת בוקר חינם
  • חניה חינם
  • אינטרנט אלחוטי חינם
  • ללא עישון
  • מיזוג אוויר

נקודות חשובות לגבי הנכס

שירותים עיקריים

  • שירות חדרניות יומיומי
  • מסעדות ו-2 ברים/טרקלינים
  • מרפסת
  • דלפק קבלה 24 שעות ביממה
  • מיזוג אוויר
  • גינה

למשפחות

  • מיטות נפתחות/נוספות (בתוספת תשלום)
  • טלוויזיה
  • תמרוקים חינם
  • גינה
  • מרפסת
  • שירות יומי של סידור החדר

בסביבה הקרובה

  • נמל צור - 4 דקות הליכה
  • חוף צור - 21 דקות הליכה
  • ההיפודרום של צור - 26 דקות הליכה
  • Soap Museum - 39.8 ק"מ
  • Sidon Sea Castle - 40.6 ק"מ

הזמינו נכס זה וצברו חותמות לאחר השהות שלכם

זכרו, צברו 10 חותמות וקבלו לילה 1 במתנה*

הזינו תאריכים עבור ⁦2 אורחים⁦

אורחים
  • חדר סטנדרט
  • חדר אקזקיוטיב, נוף לגן
  • חדר דה-לוקס
  • סוויטת ג'וניור
  • סוויטה, נוף לעיר
  • סווויטת ירח דבש, מיטת קינג
  • חדר אקזקיוטיב, נוף לעיר
  • חדר דה-לוקס זוגי או טווין, חדר שינה אחד, נוף לים

בסביבה הקרובה

ציוני דרך

  • נמל צור - 4 דקות הליכה
  • חוף צור - 21 דקות הליכה
  • ההיפודרום של צור - 26 דקות הליכה
  • Soap Museum - 39.8 ק"מ
  • Sidon Sea Castle - 40.6 ק"מ
מפה
לצפייה על המפה
Kharab st, Old City, Seaside, צור, לבנון

במבט מהיר

גודל המלון

  • במלון זה 14 חדרים

הגעה/עזיבה

  • צ'ק-אין מתחיל בשעה 15:00
  • צ'ק-אאוט בשעה 12:00

הגבלות החלות על הנסיעה שלכם

  • ביעד זה עשויות להיות מגבלות נסיעה בעקבות נגיף הקורונה, כולל מגבלות ספציפיות על לינה. אנא בדקו את כל ההמלצות הלאומיות, המקומיות והבריאותיות בנוגע ליעד הזה לפני שאתם מזמינים.

הוראות צ’ק-אין מיוחדות

צוות דלפק הקבלה יקבל את פני האורחים בעת הגעתם.

נדרש בעת ההגעה

  • נדרש פיקדון בכרטיס אשראי, בכרטיס דביט או במזומן עבור חיובים יוצאים מן הכלל
  • ייתכן ותדרשו להציג תעודה ציבורית מזהה עם תמונה
  • גיל מינימלי בעת צ'ק אין הינו 18

חיות מחמד

  • אין כניסה לחיות מחמד

אינטרנט

  • אינטרנט אלחוטי חינם באזורים ציבוריים
  • אינטרנט אלחוטי חינם בחדרים

חניה

  • חניה בשירות עצמי ללא תשלום באתר

מידע נוסף

  • נכס ללא עישון
*ראו את העמלות והמדיניות לפרטים או חיובים נוספים

במלון

מזון ומשקאות

  • ארוחת בוקר קונטיננטלית חינם מוגשת מדי יום
  • 2 ברים/טרקלינים
  • מסעדה
  • שירות חדרים (בחלק משעות היממה)

שירותים

  • דלפק קבלה 24 שעות ביממה
  • שירותי קונסיירז'
  • שירותי כביסה/ניקוי יבש
  • שירותי כביסה
  • שוער/סבל

מתקנים

  • מעלית
  • גינה
  • אזור פיקניק
  • מרפסת

שפות מדוברות

  • אנגלית
  • ערבית
  • צרפתית

בחדר

נוחות כמו בבית

  • מיזוג אוויר
  • מיני-בר
  • נעלי בית

:בחדר הרחצה

  • אמבטיה או מקלחת
  • תמרוקים חינם
  • מייבש שיער

בידור ותרבות

  • טלוויזיות LED בגודל 45-אינץ'
  • ערוצי כבלים

הישארו מחוברים

  • שולחן כתיבה
  • אינטרנט אלחוטי חינם

מזון ומשקאות

  • מים מינרליים חינם

מידע נוסף

  • שירות יומי של סידור החדר
  • כספת בחדר

עמלות ומדיניות

ילדים ומיטות נוספותשלמו בנכס

  • מיטות מתקפלות זמינות עבור USD 30.0 ליום

היגיינה וניקיון

הנכס הזה העיד שנוהלי ניקיון משופרים ובטיחות אורחים ננקטים כעת בנכס.

נעשה שימוש בחומר חיטוי על מנת לנקות את מקום האירוח, אזורים בהם נוגעים הרבה פעמים מנוקים ומחוטאים בין השהיות, מצעים ומגבות מכובסים בטמפרטורה העומדת על 60°C/140°F, הנכס עובר ניקוי וחיטוי עם ספריי אלקטרוסטטי.

נעשה שימוש באמצעים לריחוק חברתי ; הצוות מצויד בציוד מגן אישי; מגן פלסטיק אקרילי מוצב כחוצץ בין הצוות לאורחים באיזורי המגע המרכזיים; בדיקות טמפרטורה מבוצעות מעת לעת לצוות העובדים; בדיקות טמפרטורה זמינות לאורחים; חומר לחיטוי ידיים יהיה זמין לאורחים; ניתן לשלם בשיטות תשלום שאינן כוללות מזומן עבור על העסקאות.

נהלי שירותי מזון בבטיחות משופרת ננקטים במקום.

אפשרויות אוכל העטוף כל אחד בנפרד זמינות באמצעות שירות החדרים.

מדיניות

האורחים יכולים להיות רגועים, מכיוון שבאתר יש מטף כיבוי אש, גלאי עשן, מערכת אבטחה וערכת עזרה ראשונה.

נכס זה מקבל כרטיסי אשראי.

מוכר גם בשם

  • El Boutique Hotel Tyre
  • El Boutique Tyre
  • El Boutique Hotel Tyre
  • El Boutique Hotel Hotel
  • El Boutique Hotel Hotel Tyre

*ראו את העמלות והמדיניות לפרטים או חיובים נוספים

שאלות נפוצות

  • כן, בEl Boutique Hotel ישנם חדרים פנויים בהחזר מלא הניתנים להזמנה באתר שלנו. אם ביצעתם הזמנה לחדר בהחזר מלא, ניתן לבטלה עד כמה ימים לפני הצ'ק-אין בהתאם למדיניות הביטול של הנכס. רק ודאו כי אתם קוראים בעיון את מדיניות הביטול של נכס זה על כל התנאים וההגבלות שבה.
  • הנכס הזה מאשר שנעשה שימוש בחומר חיטוי על מנת לנקות את מקום האירוח. Furthermore, חומר לחיטוי ידיים יהיה זמין לאורחים, נעשה שימוש באמצעים לריחוק חברתי , ושהצוות מצויד בציוד מגן אישי. לתשומת לבכם, מידע זה שותף על ידי השותפים שלנו.
  • כן, ישנו שירות חניה חופשי של חניה בשירות עצמי.
  • מצטערים, הכניסה לחיות מחמד אסורה.
  • תוכלו לבצע צ'ק-אין החל מ-15:00. צ'ק-אאוט ב-12:00.
  • כן, ישנה מסעדה באתר. מסעדות בקרבת מקום: Tony's (3-min walk), Le Phénicien (4-min walk), וAurelia Restaurant (7-min walk).
  • ל-El Boutique Hotel יש 2 ברים ואזור פיקניק וגם גינה.
8.6.נפלא.
  • 6.0.טוב

    Great!...until it wasn’t.

    If you want to sleep on the weekend at a normal adult hour, you won’t. The rooftop club is very loud (I’ve stayed in places with clubs before, I’ve never heard anything like this though), the doors are always open, and the stairs go through all the rooms. It’s not the fault of the staff. They get repeated complaints, but management’s response is that the local authorities won’t let them put extra plexiglass up. While that may help the neighbors complaints, it doesn’t really solve the problems of the floors below. We were in a standard room two floors down. If you book a suite, right under the club......good luck. It’s sad because literally everything else in this hotel is top notch. Management is unwilling to reason with hotel guests, so their priority seems to be that they are a club first, despite marketing themselves as a hotel with a terrace. In actuality they are a club that has a place to crash when the party is over. It’s sad because we lived this place, right up until the point we didn’t. With two toddlers and no sleep on a typical day, it would’ve been nice to have a weekend away with good Beach fun, dinner, drinks, sleep. The club noise is unbearable. I’m not a complainer by nature; just giving my warning. I won’t stay here again, which is sad because I’d really want to if they could find a way to soundproof like everywhere else.

    Jeremy, 2 לילה נסיעה, 11 יוני, 2020

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 10.0.מדהים

    When arriving i didnt like the category i already booked.Immediately management took care of me and got an upgrade to a higher room category.Therese is professional and nice. Room is still new regardless of hotel age.It is clean modern and well equipped.Towels are the only concern point.Breakfast is average yet staff are nice and welcoming.Late check out was extended also.loved the experience and of course will be back.Keep up the good job guys.

    MohammadBerry, 1 לילה נסיעה רומנטית, 31 אוקטובר, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 4.0.סביר

    The room not see view what I payed for the room was no view to the see But was the view on hotels front table and chairs

    Saad, 2 לילה נסיעה, 13 אוקטובר, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 10.0.מדהים

    Amazing. Very well maintained property, the staff Ready to help of what we requested

    Ahmad, 1 לילה נסיעה משפחתית, 30 ספטמבר, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 10.0.מדהים

    Everything is good, friendly staff, rooms are good except the rooftop noise

    1 לילה נסיעה משפחתית, 27 יוני, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 10.0.מדהים

    The location was great, the facilities were modern and clean and the breakfast the following morning was fantastic!

    1 לילה נסיעה משפחתית, 25 מרץ, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 4.0.סביר

    It was, unfortunately, a horrible experience. I was reluctant to write this review because I felt it might affect the wonderfully nice front desk staff, cleaning staff, and the restaurant waiters who would greet you with a smile and happily serve you. Things were going well on the first night until it started raining and the room flooded. So I woke up to a huge puddle of water inside the room and everywhere including my suitcase that had my travel documents. I was in shock and thought I was dreaming. This was supposedly a new hotel!! How can this happen, I thought. The manager/owner spent his time blaming the contractors instead of apologizing or even asking if anything was damaged and finally decided that a 15% discount should be more than enough as a compensation. I was totally shocked! An apology or a simple statement of "We are sorry this should not have happened" would have been more professional. The cleaning lady, on the other hand, was way better than him and helped me dry my clothes and clean the room. I would never stay in that hotel again knowing that there are many similar options in the area location- and style-wise.

    T, 2 לילה נסיעה משפחתית, 24 דצמבר, 2018

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 10.0.מדהים

    Molto carino ed accogliente.

    Struttura tenuta impeccabilmente! Moderna, ma dal fascino retrò. Pulitissima e con personale molto cordiale. Le camere standard sono un pò piccoline però se ci si deve solo dormire van più che bene. Ottima posizione. Meraviglioso affaccio sul mare. Consigliatissimo sia come hotel per necessità di lavoro sia per vacanza.

    MONICA, 6 לילה נסיעת עסקים, 13 מרץ, 2022

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 8.0.טוב מאוד

    Clean and modern

    It is nicely placed hotel, near the beach. Clean and modern with some national touch. The staff is friendly and helpful.

    Victor, 3 לילה נסיעת עסקים, 18 נובמבר, 2021

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 8.0.טוב מאוד

    Sejour incroyable mais attention nightclub le WE

    Tres bon sejour, petit dejeuner incroyable vraiment !!! Hotel propre avec beaucoup de charmes. Les propriétaires sont tres gentils. Faites attention si vous venez en weekend, il y a une boite de nuit en rooftop jusque 2h du matin.

    Maud, 1 לילה נסיעה, 8 אוקטובר, 2021

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

צפו בכל 21 חוות הדעת