כל המלונות בנאפה, ‏קליפורניה, ‏ארצות הברית
חדר אחד, 2 מבוגרים
תוכלו לצבור כאן לילות Hotels.com™ Rewards

Bel Abri Napa Valley Inn

3 כוכבים3 כוכבים
837 California Blvd, נאפה, 94559, CA, USA

מלון לחוויה 3 כוכבים בנאפה
  • ארוחת בוקר קונטיננטלית חינם, אינטרנט אלחוטי חינם וחניה חינם
מצוין9.0
‫‫יחס עלות תועלת
התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר
אווירה
אווירה מעולה
חדר
חדר מצויין
נוחות
דיי נוח
358ראו את כל 358 חוות הדעת של Hotels.com
על סמך 431 חוות דעתדירוג מטיילים של TripAdvisor

Bel Abri Napa Valley Inn

החל מ-₪519
  • חדר סטנדרט, 1 מיטת קינג, פטיו, קומת קרקע
  • חדר דה-לוקס, 1 מיטת קינג, אח
  • סוויטה יוקרתית, 1 מיטת קינג, אח
  • סוויטת פרימיום, 1 מיטת קינג, אח

תקציר

עובדות מרכזיות

גודל המלון

  • במלון זה 15 חדרים
  • במלון זה 3 קומות

הגעה/עזיבה

  • זמני הגעה 15:00-20:00
  • צ'ק-אאוט בשעה 12:00
דלפק הקבלה פתוח מדי יום, בין השעות 8:00 - 20:00

נדרש בעת ההגעה

  • נדרש פיקדון בכרטיס אשראי או במזומן

  • נדרשת תעודה מזהה רשמית עם תמונה

פרטים נוספים

ילדים

  • אין עריסות (מיטות תינוק)

חיות מחמד

  • אין כניסה לחיות מחמד

אינטרנט

  • אינטרנט אלחוטי חינם באזורים ציבוריים

  • אינטרנט אלחוטי חינם בחדרים

תחבורה

חניה

  • חניה בשירות עצמי חינם

מידע נוסף

  • נכס ללא עישון
* קראו את ’האותיות הקטנות’ לפרטים או חיובים נוספים

במלון

מזון ומשקאות
  • ארוחת בוקר קונטיננטלית חינם מוגשת מדי יום
  • קבלת פנים חינם
  • קפה/תה באזורים המשותפים
שירותים
  • דלפק קבלה (בחלק משעות היממה)
  • שירותי קונסיירז'
מתקנים
  • מספר בניינים - 1
נגישות
  • חדר רחצה נגיש לנכים
  • נגישות בתוך החדר
  • מקלחון

בחדר

נוחות כמו בבית
  • מיזוג אוויר
  • מגהץ/קרש גיהוץ
שינה נעימה
  • מצעים יוקרתיים
התרעננות
  • חדר רחצה פרטי
  • אמבטיה או מקלחת
  • תמרוקים חינם
בידור ותרבות
  • טלוויזיה עם מסך שטוח
  • ערוצי פרימיום
  • תחנת עגינה לנגן אייפוד
הישארו מחוברים
  • שולחן כתיבה
  • אינטרנט אלחוטי חינם
  • טלפון
מזון ומשקאות
  • מקרר
  • מים מינרליים חינם
מידע נוסף
  • שירות יומי של סידור החדר
  • חדרים מחוברים/סמוכים זמינים

האותיות הקטנות של Bel Abri Napa Valley Inn

מוכר גם בשם

  • Bel Abri
  • Bel Abri Inn
  • Bel Abri Napa Valley
  • Bel Abri Napa Valley Inn
  • Bel Abri Napa Valley Hotel Napa
  • Bel Abri Napa Valley Inn CA
  • Bel Abri Napa Valley Hotel

מדיניות

במלון זה קיימים חדרים מחוברים/צמודים הזמינים על בסיס מקום פנוי. ניתן לבקש חדרים אלה על-ידי יצירת קשר ישירות עם המלון, באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים באישור ההזמנה.

כללנו את כל החיובים כפי שנמסרו לנו על ידי המלון. עם זאת, חיובים עשויים להשתנות, לדוגמה בהתבסס על משך השהות או סוג החדר שהוזמן.

בסביבה הקרובה של Bel Abri Napa Valley Inn

ציוני דרך

  • גלריית קוונט קורדייר לאמנות - 15 דקות הליכה
  • תיאטרון אפטאון - 15 דקות הליכה
  • פרימיום אאוטלטס נאפה - 17 דקות הליכה
  • בית האופרה של נאפה - 18 דקות הליכה
  • כיכר ריברבנד פלאזה - 22 דקות הליכה
  • Oxbow Public Market - 23 דקות הליכה
  • פארק ווסטווד הילס - 26 דקות הליכה
  • רכבת היין עמק נאפה - 27 דקות הליכה

תחבורה

  • נאפה, קליפורניה (APC-Napa Valley) - 13 דקות נסיעה
  • נוואטו, קליפורניה (NOT-Gnoss Field) - 39 דקות נסיעה
  • קונקורד, קליפורניה (CCR-Buchanan Field) - 40 דקות נסיעה
  • Suisan-Fairfield Station - 27 דקות נסיעה
  • חניה בשירות עצמי חינם

חוות דעת אחרונות

מצוין 9.0 על סמך 358 חוות דעת

Bel Abri Napa Valley Inn
מדהים10.0
Awesome property
This is a great hotel with outstanding value. The amenities are top notch, and you are walking distance to Downtown Napa. This was our second time staying here, and I wouldn't stay anywhere else when visiting Napa now.
James, us1 לילה נסיעה
Bel Abri Napa Valley Inn
טוב מאוד8.0
Great
It was a very comfortable stay. Thank you.
מטייל, us1 לילה נסיעה
Bel Abri Napa Valley Inn
מדהים10.0
I loved the fireplace in the room and the breakfast was perfect
kimberly, us3 לילה נסיעה
Bel Abri Napa Valley Inn
טוב6.0
Beware--no one to handle problems!
They tried to charge me for a broken a/c vent that had been snapped off and then simply slipped back into place. I had a terrible time trying to speak to management about the problem. I knew that there was no one on duty from 8pm to 8am, but I did not expect that no one with authority would be available over a busy holiday weekend. The clerk advised me that the manager would meet with me before 8am on Monday, so I set an alarm to be ready the next morning. Come Monday morning, I was informed that the refund had been authorized but the manager would be unavailable. I felt sorry for the desk clerks who were left to deal with problems with no authority. The manager finally called me on Tuesday. She justified her lack of response and failure to show up for the meeting on Monday, saying "it was still a holiday". I've never heard of a hospitality business simply going off-duty for President's Day. If you are open, you have a responsibility to your paying customers.
Patricia, us3 לילה נסיעה
Bel Abri Napa Valley Inn
מדהים10.0
Napa boutique property
Our two nights in Napa were awesome and the hotel was perfect- clean, great location, breakfast fruit, croissants, coffee,... were perfect!
James, us3 לילה נסיעה

ראו את כל חוות הדעת

Bel Abri Napa Valley Inn

האם התיאור של מלון זה אינו מדויק? ספרו לנו