אורחים
כל הנכסים בסמוקוב, מחוז סופיה, בולגריה
וילות

Yagoda & Malina Villas

וילה 3 כוכבים עם בריכה חיצונית, ליד אתר הסקי בורובץ

  • אינטרנט אלחוטי חינם וחניה חינם
החל מ-
₪270

הגבלות החלות על הנסיעה שלכם

ביעד זה עשויות להיות מגבלות נסיעה בעקבות נגיף הקורונה, כולל מגבלות ספציפיות על לינה. אנא בדקו את כל ההמלצות הלאומיות, המקומיות והבריאותיות בנוגע ליעד הזה לפני שאתם מזמינים.

גלריית תמונות

  • תמונה
  • תמונה
  • בריכה חיצונית
  • בריכה חיצונית
  • תמונה
תמונה. תמונה ⁦1⁩ מתוך ⁦81⁩.
1 / 81תמונה
Borovets, סמוקוב, 2010, בולגריה
8.0.טוב מאוד.
  • The location was inaccurate on Google Maps - it showed the accommodation at the edge of…

    19 מרץ, 2021

  • would have been better to be able to open the windows, but otherwise a nice cabin.

    2 מרץ, 2020

צפו בכל 21 חוות הדעת

נוהלי בריאות ובטיחות משופרים

נכס זה מודיע שפעולות ניקיון ובטיחות האורחים משופרות מתבצעות נכון לעכשיו.
  • הנכס מנוקה באמצעות חומרי חיטוי
  • הנכס אישר שהוא מטמיע כעת פעולות ניקוי משופרות
  • חניה חינם
  • בריכה
  • אינטרנט אלחוטי חינם
  • ידידותי לחיות מחמד
  • מטבחון

נקודות חשובות לגבי הנכס

שירותים עיקריים

  • 68 וילות
  • שירות חדרניות יומיומי
  • מסעדות
  • בריכת שחייה חיצונית
  • ארוחת בוקר זמינה
  • מגרש טניס חיצוני

הרגשה של בית

  • מגרש משחקים באתר
  • מטבחון
  • כלי מטבח, כלי אוכל וכלי בית
  • מקרר
  • חדר רחצה פרטי
  • אזור אוכל נפרד

בסביבה הקרובה

  • אתר הסקי בורובץ - 9 דקות הליכה
  • Yanakiev Ski and Snowboard School - 14 דקות הליכה
  • Tsarska Bistritsa - 23 דקות הליכה
  • מנזר רילה - 24.9 ק"מ
  • מאגר מים איסקר - 25 ק"מ
  • שבעת אגמי רילה - 31.1 ק"מ

הזמינו נכס זה וצברו חותמות לאחר השהות שלכם

זכרו, צברו 10 חותמות וקבלו לילה 1 במתנה*

הזינו תאריכים עבור ⁦2 אורחים⁦

אורחים
  • Villa Yagoda
  • Villa Yagoda Deluxe
  • Villa Malina
  • Villa Malina Deluxe

בסביבה הקרובה

ציוני דרך

  • אתר הסקי בורובץ - 9 דקות הליכה
  • Yanakiev Ski and Snowboard School - 14 דקות הליכה
  • Tsarska Bistritsa - 23 דקות הליכה
  • מנזר רילה - 24.9 ק"מ
  • מאגר מים איסקר - 25 ק"מ
  • שבעת אגמי רילה - 31.1 ק"מ
  • אתר הסקי מליוביצה - 33.6 ק"מ
  • כנסיית סנט ניקולס - 37.5 ק"מ
  • מבצר Trajn - 42.2 ק"מ
  • גלריית העיר איחטימן - 45.1 ק"מ
  • מועדון גולף אר סופיה - 45.7 ק"מ

תחבורה

  • סופיה ‏(SOF) - 71 דקות נסיעה
  • תחנת רכבת Kostenets - 31 דקות נסיעה
מפה
לצפייה על המפה
Borovets, סמוקוב, 2010, בולגריה

במבט מהיר

גודל

  • 68 וילות

הגעה/עזיבה

  • זמני הגעה 14:00-0:00 (חצות)
  • צ'ק-אאוט בשעה 11:00

הגבלות החלות על הנסיעה שלכם

  • ביעד זה עשויות להיות מגבלות נסיעה בעקבות נגיף הקורונה, כולל מגבלות ספציפיות על לינה. אנא בדקו את כל ההמלצות הלאומיות, המקומיות והבריאותיות בנוגע ליעד הזה לפני שאתם מזמינים.

הוראות צ’ק-אין מיוחדות

צוות דלפק הקבלה יקבל את פני האורחים בעת הגעתם.

נדרש בעת ההגעה

  • נדרש פיקדון בכרטיס אשראי, בכרטיס דביט או במזומן עבור חיובים יוצאים מן הכלל
  • ייתכן ותדרשו להציג תעודה ציבורית מזהה עם תמונה
  • גיל מינימלי בעת צ'ק אין הינו 18

חיות מחמד

  • ידידותי לחיות מחמד*
  • ייתכנו הגבלות*
  • קערות מים ואוכל זמין

אינטרנט

  • אינטרנט אלחוטי חינם באזורים ציבוריים
  • אינטרנט אלחוטי חינם בחדרים

חניה

  • חניה בשירות עצמי ללא תשלום באתר
  • חניה עם נגישות לכיסא גלגלים באתר
*ראו את העמלות והמדיניות לפרטים או חיובים נוספים

המנהל

שפות מדוברות: אנגלית, בולגרית, רוסית

בנכס

מזון ומשקאות

  • ארוחת בוקר מטבח מקומי מוגשת מדי יום (בתשלום נוסף)
  • מסעדה
  • גריל ברביקיו

פעילויות

  • מספר בריכות חיצוניות - 1
  • כסאות נוח בבריכה
  • מגרשי טניס בחוץ - 1
  • שירותי ספא באתר
  • כדורסל באתר
  • מגרש משחקים באתר
  • שיעורי טניס באתר
  • כדורעף באתר
  • שמשיות לצד הבריכה
  • טניס באתר
  • חדר משחקי וידאו/מכונות משחק

שירותים

  • דלפק קבלה 24 שעות ביממה
  • שירות ארגון סיורים/רכישת כרטיסים
  • שירותי כביסה/ניקוי יבש
  • שירותי כביסה
  • שירות שמירת חפצים

מתקנים

  • מעלית
  • כספת בדלפק הקבלה
  • אזורים מוגדרים לעישון
  • גינה
  • אזור פיקניק
  • מרפסת

נגישות

  • נגישות בתוך החדר
  • נגישות לכיסא גלגלים
  • חניה נגישה לכיסאות גלגלים

שפות מדוברות

  • אנגלית
  • בולגרית
  • רוסית

בוילה

נוחות כמו בבית

  • מגהץ/קרש גיהוץ
  • מגהץ/קרש גיהוץ (לפי בקשה)

בילוי והנאה

  • אזור אוכל נפרד
  • מספר חדרי מגורים
  • אזור ישיבה נפרד

:בחדר הרחצה

  • חדר רחצה פרטי
  • אמבט לטבילה עמוקה
  • תמרוקים חינם
  • מייבש שיער

בידור ותרבות

  • טלוויזיית LCD
  • ערוצי כבלים

הישארו מחוברים

  • אינטרנט אלחוטי חינם

מזון ומשקאות

  • מקרר
  • מטבחון
  • כלי מטבח, כלי אוכל וכלי בית

מידע נוסף

  • שירות יומי של סידור החדר
  • כספת בחדר

מאפיינים יחודיים

ספא

אורחים יכולים לפנק את עצמם וליהנות משירותי הספא באתר. השירותים כוללים עיסויים.

ארוחות

מסעדה באתר - במסעדה המתמחה במטבח בלגי תוכלו להזמין ארוחת בוקר, ארוחת צהריים וארוחת ערב. תפריט לילדים זמין לבחירתכם.

עמלות ומדיניות

תשלומי חובהשלמו בנכס

תתבקשו לשלם את החיובים הבאים על ידי הנכס במועד הצ'ק-אין או הצ'ק-אאוט:

החיובים להלן כלולים במחיר הכולל המוצג:

  • תשלום עבור ארוחת ערב גאלה ביום השנה החדשה למתארחים ב-31 בדצמבר

תוספות אפשריות

  • ארוחת בוקר מהמטבח המקומי מוצעת בתוספת תשלום של EUR 5 למבוגרים ו-EUR 2.5 לילדים (עלות משוערת)

חיות מחמדשלמו בנכס

תתבקשו לשלם את החיובים הבאים על ידי הנכס במועד השירות, צ'ק-אין או צ'ק-אאוט:
  • כניסה לחיות מחמד אפשרית בתוספת תשלום של EUR 5 לבעל חיים, ליום

היגיינה וניקיון

הנכס הזה העיד שנוהלי ניקיון משופרים ובטיחות אורחים ננקטים כעת בנכס.

נעשה שימוש בחומר חיטוי על מנת לנקות את מקום האירוח, אזורים בהם נוגעים הרבה פעמים מנוקים ומחוטאים בין השהיות, מצעים ומגבות מכובסים בטמפרטורה העומדת על 60°C/140°F.

צ'ק-אאוט ללא מגע זמין.

מדיניות

האורחים יכולים להיות רגועים, מכיוון שבאתר יש גלאי פחמן חד חמצני, מטף כיבוי אש וגלאי עשן.

נכס זה מקבל כרטיסי אשראי, כרטיסי דביט ומזומן.

מוכר גם בשם

  • Yagoda Malina Villas Villa Samokov
  • Yagoda Malina Villas Villa
  • Yagoda Malina Villas Samokov
  • Yagoda Malina Villas
  • Yagoda & Malina Villas Villa
  • Yagoda & Malina Villas Samokov
  • Yagoda & Malina Villas Villa Samokov

*ראו את העמלות והמדיניות לפרטים או חיובים נוספים

שאלות נפוצות

  • כן, בYagoda & Malina Villas ישנם חדרים פנויים בהחזר מלא הניתנים להזמנה באתר שלנו. אם ביצעתם הזמנה לחדר בהחזר מלא, ניתן לבטלה עד כמה ימים לפני הצ'ק-אין בהתאם למדיניות הביטול של הנכס. רק ודאו כי אתם קוראים בעיון את מדיניות הביטול של נכס זה על כל התנאים וההגבלות שבה.
  • הנכס הזה מאשר שנעשה שימוש בחומר חיטוי על מנת לנקות את מקום האירוח. לתשומת לבכם, מידע זה שותף על ידי השותפים שלנו.
  • כן, ישנו שירות חניה חופשי של חניה בשירות עצמי.
  • כן, יש בריכת שחייה חיצונית.
  • כן, ידידותי לחיות מחמד יתקבלו בברכה. ישנו תשלום של EUR 5 לבעל חיים, ליום. יש קערות מים ואוכל.
  • תוכלו לבצע צ'ק-אין מ-14:00 עד 0:00 (חצות). צ'ק-אאוט ב-11:00. ניתן לבצע צ'ק-אאוט ללא מגע.
  • כן, ישנה מסעדה באתר המציעה מטבח בלגי. מסעדות בקרבת מקום: Happy Duck (4-min walk), BJ's Bar (6-min walk), וCool Runnings (7-min walk).
  • התאמנו על החבטה שלכם במגרשי הטניס. פעילויות נוספות במקום כוללות כדורסל וכדורעף. צאו לשחייה מהנה בבריכה החיצונית או עשו שימוש במתקנים נוספים של הווילה, הכוללים שירותי ספא וחדר משחקי וידאו. ל-Yagoda & Malina Villas יש גם אזור פיקניק וגינה.
8.0.טוב מאוד.
  • 8.0.טוב מאוד

    All ok at villas,beautiful location and air,restauran is exelent

    3 לילה נסיעה, 31 ינואר, 2020

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 8.0.טוב מאוד

    The Villas were nice and warm and the location was great. The personnel were very nice, polite and helpful ( unlike other places in Bulgaria where I have had to deal with impolite personnel). Areas for improvement are that they need more utensils, better refrigerator ( it froze our tomatoes and cheese), a stove and a door in between the small room and the main room ( for more privacy).

    5 לילה נסיעה, 25 דצמבר, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 8.0.טוב מאוד

    Very very very disappointed with half board, extremely ..there was a very limited menu, chicken,cheese or meatballs ..same menu every day ..yet local guests were arriving and having entirely different meals with bread so I’m still puzzled how this worked ? I requested some bread and was charged for it .. The restaurant seemed confused that we had arrived..starter, main and dessert all served at the same time ? So it was as if they wanted us to leave as soon as possible , It was very basic ..the dessert menu again was very limited ..fruit choice was literally a banana kiwi and orange Breakfast was very disappointing..they couldn’t serve coffee ..just a very small expresso..no choice whatsoever ..set platter of cheese tomatoes and salami..So although we paid for 4 people we only went once for breakfast and the children never at a thing ..the door had a sign stating buffet ? But there was no buffet morning or evening I paid quite a lot for half board and it was my worst experience in all the restaurants we visited Such a shame as the property was lovely but it’s left me feeling really ripped off I welcome a reply from the property as what we paid for half board did not represent what we were offered

    2 לילה נסיעה משפחתית, 24 דצמבר, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 6.0.טוב

    The property location is very beautiful, but the “house” is very small (we were 3 adults and 1 teenager) even we had suite house. The bath and the toilet were not so clean - smelled bad. The breakfast very small and not enough. Wifi not stable.

    4 לילה נסיעה משפחתית, 4 יולי, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 10.0.מדהים

    Fantastic

    Fabulous area an view,very pastoral Great for family

    Shachar, 3 לילה נסיעה משפחתית, 30 יוני, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 10.0.מדהים

    We went to this place for one night. We were 4 adult, and 1 infant. When i got in to the house i saw that there is no baby cot. I was mention it when i made my reservation. The villa was on near the entrance, where is the road. I told the receptionist to change the villa and give me a babycot. She changed the villa and gave me a babycot. Everething else was ok, we had a great weekend.

    1 לילה נסיעה משפחתית, 14 יוני, 2019

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 8.0.טוב מאוד

    Quaint little cottages. Neat area to walk around. Very close to the town of Borovets.

    2 לילה נסיעה, 21 ספטמבר, 2018

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

  • 6.0.טוב

    Nice location but poor service

    The vacation village is located in a nice forest - it is really a cool place to be. However much more can be desired in terms of room cleanness and services. We stayed for 4 nights and our room was never cleanned and our towels never replaced.

    Aleksandar, 4 לילה נסיעה משפחתית, 2 אוגוסט, 2018

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 6.0.טוב

    Giedrius, 7 לילה נסיעה משפחתית, 23 פברואר, 2022

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Hotels.com

  • 10.0.מדהים

    Mario, 2 לילה נסיעה משפחתית, 2 פברואר, 2022

    חוות דעת אמיתיות של אורחי Expedia

צפו בכל 21 חוות הדעת